kaikkialennuskoodit.com

Avis Alennuskoodit Heinäkuu 2021

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Avis Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Avis-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

avis.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Avis tarjouskoodi

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Avis Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Avis-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Voit maksaa autostasi etukäteen verkkosivustomme kautta tai vain paikalla, kun otat auton. Hyväksymme vain luottokortit (Visa, Master Card, Amex, Diners Club). Vaikka maksat etukäteen, tarkistamme luottokorttisi (Suomessa noin 100 euroa, summa vaihtelee ulkomailla). Vaikka olet maksanut vuokra etukäteen, vaadimme silti kuljettajan nimessä luottokorttia turvallisuudeksi.
Auton varauksen yhteydessä pyydämme sinulta nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi, luottokorttitietoja, muita maksutietoja ja uskollisuutta koskevia tietoja. Emme paljasta tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Emme käytä tietojasi automatisoituun päätöksentekoon ja profilointiin. Palveluidemme ja toimintojen ulkoistamisessa käytämme alihankkijoita ja kumppaneita, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan sovellettavia lakeja. Esimerkiksi liikennerikkomusten tapauksessa meidän on toimitettava viranomaisille heidän pyytämät tiedot.
Kun varaat Avis-auton, sen mukana tulee perusturvallisuus ilman lisäkustannuksia. Tähän sisältyy: Damage Protection (CDW). Suomessa perusturva kuuluu kolmannen osapuolen vakuutukseen (vakuutus). akselinsuojaus (TP). Todistus auton vaurioitumisesta täytetään auton noutohetkellä. Auto tarkistetaan ennen vuokrausta ja sen jälkeen. Liittyessään kanta-asiakasohjelmaamme saat arvokkaita palkkioita! ja tässä on joitain esimerkkejä saamista eduista: ilmaiset viikonloppuvuokrat ja auton päivitykset, avaimet ja vuokrasopimus valmiina sinulle (valituissa paikoissa), valitse auto, tee muutoksia ja päivitä varaus Avisilla (tietyissä paikoissa), autot parhaalla parkkipaikalla, ensiluokkainen palvelu.