kaikkialennuskoodit.com

Ateliergs Alennuskoodit Kesäkuu 2021

Hyödynnä Ateliergs Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Ateliergs-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset. textbtn

ateliergs.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Ateliergs tarjouskoodi

Hyödynnä Ateliergs Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Ateliergs-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Ostaminen Atelier Goldner Schnitt:ltä on turvallista. Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joten voit sovittaa tilaamasi tuotteet rauhassa ja palauttaa ne, jos ne eivät miellytä tai koko ei sovi, ja vaihtaa toiseen. Mikäli tuotetta on heti saatavilla, se toimitetaan asiakkaalle 1–2 viikossa. Vaikka tilauksesi toimitettaisiin useassa erässä, maksat toimituskulut yhdestä tilauksesta vain kerran. Toimitamme tuotteet postitse asiakkaan lähimpään postitoimipaikkaan kaikkialle Suomeen. Palautuksen tekeminen käy helposti, sillä paketissa on valmiina palautustarra eikä postimaksuja tarvitse maksaa.
Jos asianmukaisesta käytöstä huolimatta tuotteessa ilmenee viiden vuoden sisällä tilaamisesta materiaali- tai valmistusvirhe, korvaamme parhaaksi katsomallamme tavalla tuotteen kuluttoman korjauksen, vaihdamme tuotteen uuteen tai toimitamme samanarvoisen korvaavan tuotteen. Lähetä viallinen tuote meille yhdessä joko laskulomakekopion kanssa tai vastaavien tilaus- ja tuotetietojen (vähintään tilaajan tiedot ja ostoajankohta).
Atelier Goldner Schnittiltä voit ostaa vaivattomasti laskulla. Saatuasi tilauksesi sinulla on 14 päivää aikaa tehdä ostopäätös ja maksaa lasku. Voit maksaa ostoksesi myös erissä. Erämaksutavasta tulee ilmoittaa jo tilausvaiheessa. Korko kuukausierää kohden on 4 kuukauden maksutavassa 0,60 % ja 8 kuukausierässä 0,54 %.
Jokainen uusi asiakas saa 20 € shoppailurahaa tervetulolahjana ja lisäksi ilmaisen toimituksen, jonka arvo on 6,90 €.