Airbaltic Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 15% Alennus Lokakuu 2022

Löydä helposti Hyödynnä Airbaltic Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Airbaltic-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
  Koodi

  Napsauta hyödyntääksesi kaikki nykyiset alennukset ja tarjoukset

  Vanhenee 29-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Alennus

  Lennä matkalle eri puolelta Suomea - Varaa Air Baltic lennot jo tänään

  Vanhenee 30-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Liity AirBaltic clubiin niin saat erikoisetuja

  Vanhenee 12-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Air Baltic Tampere - Suorat lennot Tampereelta 8 eri kohteeseen

  Vanhenee 06-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  AirBaltic Lahjakortti - Matkailusta pitävälle oivallinen lahja

  Vanhenee 11-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  AirBaltic matkatavarat - Lisää tilaukseesi jo varausta tehdessä ja säästät jopa 45€

  Vanhenee 03-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Air Baltic Tampere - Malaga -lennot alkaen 99€

  Vanhenee 18-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Air Baltic Tampere - Amsterdam -lennot alkaen 59€

  Vanhenee 05-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  AirBaltic alennuskoodi - 10€ alennus lennosta

  Vanhenee 11-04-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Airbaltic-alennuskoodit

  Alennus

  Lennä matkalle AirBalticin matkassa - Varaa lennot jo tänään

  Vanhenee 09-06-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  AirBaltics kampanjasta nyt lennot huippuedullisesti

  Vanhenee 30-05-22
  Katso alennus
  Alennus

Airbaltic-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Airbaltic sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Rekisteröitymisen jälkeen airbaltic.com voit nauttia seuraavista eduista: 1. Saat uusia tietoja Airbaltic Alennuskoodit; 2. Saat lisätietoja Airbaltic:n viimeisimmistä tarjouksista ja tapahtumatiedoista sähköpostitse. 3. Tilaa Airbaltic ja saat uusimmat tiedot uuden Airbaltic:n tuotteista. 4. Kerää kulutuspisteitä, jotka voidaan vaihtaa lahjoihin tai alennuksiin.
 • Onko Airbaltic lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, myyntitapahtumat ovat Airbaltic:n säännöllinen ostoskarnevaali, joka tyydyttää asiakkaiden ostoinnostuksen. Se järjestetään säännöllisesti ympäri vuoden Airbaltic:n myynninedistämisstrategian mukaisesti, ja mittakaava on ennennäkemätön! Samaan aikaan on myös Airbaltic Kampanjakoodit, joka on omistettu näille myyntitapahtumille, mikä säästää enemmän rahaa Airbaltic ystävien tilauksiin!
 • Kuinka käytän Airbaltic Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Airbaltic Kampanjakoodit:n hakeminen ei ole niin vaikeaa. Havainnollistaaksesi, aseta suosikkituotteesi Airbaltic Ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napsauta "kassa"-painiketta. Kun olet siirtynyt maksusivulle, huomaat Airbaltic maksusivulla syöttöruudun nimeltä "tarjouskoodi" tai jotain vastaavaa, johon voit liittää oman Airbaltic Kupongit. Muista lopuksi klikata "Käytä" varmistaaksesi, että olet lunastanut Airbaltic Alennuskoodit.
 • Voinko yhdistää Airbaltic Alennuskoodit?

  Ei. Airbaltic pyysi, että Kampanjakoodit ei voi pinota yhteen samanaikaisesti. Jotkut Airbaltic Alennuskoodit tarjoavat erilaisia alennuksia eri kohdistetuille tuotteille, joten Airbaltic Kampanjakoodit ei voi pinota satunnaisesti. Ostoksillasi voit valita Airbaltic Kupongit, jotka sopivat tilauksillesi käytettäväksi.
Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä
Mikä tahansa mobiililaite, jolla on aktiivinen Internet-yhteys (3G, 4G, Wi-Fi), soveltuu matkapuhelimeen sisäänkirjautumiseen. Online-check-in airBaltic-lennoille avataan 5 päivää (118 tuntia) ennen aikataulun mukaista lähtöä Business-, Premium- ja Basic-luokan lippujen haltijoille, jotka ovat varanneet paikan lennolle etukäteen. Perusluokan lippujen haltijoille, joilla ei ole istuinvaihtoehtoja, online-sisäänkirjautuminen avataan 36 tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöä. Online-ilmoittautumisaika vastaa ilmoittautumisaikaa kullakin lentokentällä. Palvelu on ilmainen. Tällä hetkellä airBaltic harjoittaa suoria lentoja Baltian maiden kaikista pääkaupungeista - Riiasta (Latvia), Vilnasta (Liettua) ja Tallinnasta (Viro). airBaltic tarjoaa kätevät yhteydet Pohjois-Hubin Riian kautta verkkoon, joka kattaa Euroopassa, Skandinaviassa, Venäjällä, IVY: ssä ja Lähi-idässä .airBaltic tarjoaa paikkoja talous- ja yrityspalveluluokassa: Perus- ja Premium-liput ovat saatavana turistipalveluluokassa; Liikeliput ovat saatavana yrityspalveluluokassa. Varaukset Internet-varauskoneellamme voidaan tehdä kolme tuntia ennen aikataulun mukaista lentoa. Kun tämä kanava on suljettu, lippuja voi ostaa lentokentän lipputoimistoista. Hyväksymme American Express-, VISA-, MasterCard- ja VISA Virtual -kortteja (jos kortin myöntänyt pankki on sallinut korttisi käytön online-maksuissa). VISA Electron- ja Maestro -kortteja hyväksytään vain, jos ne ovat Latvian pankkien myöntämiä. voit maksaa varauksen verkkopankkitililläsi. Tämä maksutapa on käytettävissä lennoille, jotka on varattu vähintään 5 päivää ennen aikataulun mukaista lähtöä. Voit käyttää myös vaihtoehtoisia menetelmiä. Seuraavat vaihtoehtoiset maksutavat ovat saatavissa airBaltic.com-sivustolta :.SOFORT,iDeal,Bitcoin ,PayPal. Avustaminen liikuntarajoitteisille matkustajille on osa palveluamme airBalticissa. Autamme sinua: Päästä ilma-alukseen, nousta lentokoneeseen, liikkua tarvittaessa lentokoneen ohjaamon ympärillä, poistua lentokoneesta, poistua lentokoneesta, siirto lentojen välillä. Henkilökohtaiset liikkumisvälineet ja opaskoirat kuljetetaan ilmaiseksi. Jotta varmistetaan asianmukainen apu ennen lähtöä, ilma-aluksessa ja laskeutumisen yhteydessä, lähetä avunpyyntösi viimeistään 48 tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöä.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /604 ääntä

Tietoja Airbaltic

Baltian johtava lentoyhtiö: Latvian lentoyhtiö A / S Air Baltic Corporation (airBaltic) perustettiin vuonna 1995. Sen pääomistaja on Latvian valtio, jolla on 80,05% osakekannasta, kun taas Lars Thuesen omistaa noin 20% kokonaan omistamassaan lentokoneessa. Leasing 1 SIA. airBaltic on hybridi-lentoyhtiö, joka ottaa huomioon sekä perinteisten verkkoyhtiöiden että halpalentoyhtiöiden parhaat käytännöt. Vuonna 2008 airBaltic muutti toimintamallinsa pisteestä toiseen -yhtiön operaattoriksi verkkoyhtiöksi, mikä teki Riiasta yhdyskeskuksen idän ja lännen välille. AirBalticin tärkeimmät prioriteetit ovat - turvallisuus, täsmällisyys ja palvelu. AirBaltic-konsernissa työskentelee noin 1600 henkilöä, joista suurin osa on suoraan mukana lentotoiminnassa.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Airbaltic-verkkokaupassa

 • Airbaltic Sosiaalinen Media Tarjous

  Sosiaalisen median sivut, kuten Facebook, Instagram ja Twitter, ovat Airbaltic asiakkaiden käytettävissä, jotta voit seurata kauppaa saadaksesi jännittäviä tarjouksia, Airbaltic Kampanjakoodit ja uusia tulokkaita. Älä koskaan missaa tätä mahdollisuutta saada suuri alennus.
 • Airbaltic Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Airbaltic pyrkii tarjoamaan rakkaille asiakkailleen vertaansa vailla olevia tuotteita ja ensiluokkaista palvelua kohtuulliseen hintaan. Jos teet ostoksia aina kaupassa Airbaltic olemassa olevana asiakkaana, sinulla on oikeus saada tilauksestasi jopa 15%.
 • Airbaltic Loma Tarjous

  Airbaltic tarjoaa aina uskomattomia alennuskoodeja erikoispyhiin, kuten Black Friday, Cyber Monday ja Christmas Day. Se on aivan loistava tapa saada valtavia etuja näinä erityisinä päivinä.
 • Airbaltic Alennuskoodit

  Käytä Airbaltic Alennuskoodit ilmaiseksi, niin maksat vähemmän tuotteistasi. Muista vierailla aika ajoin sivustolla Kaikkialennuskoodit.com, josta voit luultavasti löytää lisää tarjouskoodeja ja mahtavia alennuksia jopa 15% asti.
 • Airbaltic Ilmainen Toimitus

  Jos et halua tuhlata rahojasi toimitukseen, ostaminen kauppiaalta Airbaltic on paras valinta. Kaikki tilaukset kauppiaalta Airbaltic ovat saatavilla ilmaisella toimitustarjouksella. Tule ostamaan kauppiaalta Airbaltic Alennuskoodit, niin saat 15% alennuksen tällä hetkellä.

Suositut kaupat