kaikkialennuskoodit.com

24Mx Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Tutustu 24Mx tuotteisiin ja hyödynnä huikeat 24Mx Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

24mx.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin 24Mx tarjouskoodi

Tutustu 24Mx tuotteisiin ja hyödynnä huikeat 24Mx Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Löydät helposti osat juuri sinun prätkääsi valitsemalla prätkän merkin ja mallin Fit My Bike -toiminnossa. Toiminnon etu on, että näet ainoastaan tuotteita jotka sopivat sinun prätkäsi merkille, kuutioille ja vuosimallille. Tuotteet joissa on OK!-symboli sopivat takuuvarmasti valitulle ajoneuvolle. Ilmainen vaihto tai palautus jos olemme väärässä, ongelmitta. Meidän vahvuutemme on ammattitaitoinen henkilökunta joka on valmiina auttamaan sinua kysymyksissäsi.
Tarjoamme ilmaisen kuljetuksen kaikille yli 100 € tilauksille. Alle 100 € ostoksista veloitamme 9 € toimitusmaksun. Haluamme myös muistuttaa, että ylisuuria tuotteita (teltat, renkaat) koskien, tilaukseesi lisätään 9,90 € toimitusmaksu. Tämä veloitetaan vain kerran tilausta kohden, joten voit tilata haluamasi määrän ylisuuria tuotteita ilman lisäkuluja. Normaali toimitusaika on 2-6 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollisista muutoksista toimitusajassa ilmoitetaan sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä. Tällöin sinulla on oikeus tehdä muutoksia tilaukseen tai perua kauppa. Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta yhteistyössä Postnordin kanssa. Tämä tarkoittaa, että toimitukset noudetaan lähimmästä toimipaikasta. Kun toimitus on saapunut lähimpään toimipaikkaan, lähetetään sinulle siitä tekstiviestivahvistus.
Tarjoamme kaikista vaate- ja varustetuotteista ilmaisen vaihdon jos käytät lähetyksen mukana tulevaa palautuslappua. Jos käytät palautuslappua niin maksat ainoastaan 9,95€ palautuskulua, kustannus säädetään jälkikäteen. Jos sinulla ei ole palautuslappua tallessa, ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluun niin he auttavat asiassa.